Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

01-01-0001

Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων

                                                                                                                                Έκδοση 2η - 08 Οκτωβρίου 2019

Δήλωση Προστασίας Απορρήτου

Με απόλυτο σεβασμό στην ιδιωτικότητα σας, δεσμευόμαστε να προστατεύσουμε το απόρρητό σας και να χειριστούμε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ 2016/679) όπως ισχύει από τις 25 Μαΐου 2018, τυχόν ειδικότερης εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας για ορισμένους τομείς, της εκάστοτε ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (N. 4624/2019), καθώς και για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των

ηλεκτρονικών επικοινωνιών (Ν. 3471/2006 , ως εκάστοτε ισχύει) και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ)

Αυτή η Δήλωση Προστασίας Απορρήτου αφορά την Εταιρία MANKON AE και τον διαδικτυακό τόπο protein-shop.gr. Ο παρών δικτυακός τόπος και οι υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτού απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικες (έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος ηλικίας τους και δε τελούν σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης)

Αν και η Εταιρία ως υπεύθυνος επεξεργασίας των δεδομένων θα καταβάλει εύλογες προσπάθειες για την εγκατάσταση μηχανισμών ελέγχου και επαλήθευσης της ηλικίας των χρηστών με βάση τη διαθέσιμη τεχνολογία και στηριζόμενη στην αρχή της αναλογικότητας, στην επεξεργασία των δεδομένων τους, για τους επισκέπτες μόνον (όχι για εγγραφή και λήψη παραγγελιών) άνω των 15 ετών θεωρείται δεδομένη η εκ των προτέρων εξασφάλιση της συγκατάθεσης των γονέων / επιτρόπων σε κάθε περίπτωση δήλωσης προσωπικών δεδομένων στο δικτυακό τόπο της MANKON AE (Protein-Shop). Η επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας, ακόμα και για ενημερωτικούς σκοπούς απαγορεύεται, ρητά σε άτομα κάτω των 15 ετών ακόμα και αν έχουν τη συγκατάθεση του γονέα/επιτρόπου.

Οι χρήστες του δικτυακού μας τόπου, δηλώνουν υπεύθυνα και σύμφωνα με την δήλωση του άρθρου 8 του Νόμου 1599/1986, ότι αναφέρουν και καταγράφουν τα απολύτως αληθή και ακριβή ατομικά τους στοιχεία (όνομα, επίθετο, διεύθυνση κλπ και κυρίως την ηλικία τους) γνωρίζοντας με βεβαιότητα, ότι εκτός των άλλων συνεπειών ειδικότερα ισχύει ως προς την εν λόγω υπεύθυνη δήλωση του κατόχου ότι: «Η ακρίβεια των στοιχείων που υποβάλλονται με την δήλωση του άρθρου 8 του Νόμου 1599/1986 μπορεί να ελεγχθεί με βάση το αρχείο άλλων υπηρεσιών σύμφωνα με το άρθρο 8 παρ. 4 του Νόμου 1599/1986».

ΕΝΝΟΙΕΣ – ΟΡΙΣΜΟΙ

«Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα» και οι «ειδικές κατηγορίες δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα»

Ως δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα νοούνται τα δεδομένα που αφορούν ένα φυσικό πρόσωπο που έχει ταυτοποιηθεί ή μπορεί να ταυτοποιηθεί («πρόσωπο στο οποίο αναφέρονται τα δεδομένα») όπως το όνομα, το επώνυμο, η διεύθυνση και ο ταχυδρομικός κώδικας, ο αριθμός τηλεφώνου και η διεύθυνση

ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας κ.α.

Οι ειδικές κατηγορίες δεδομένων εντάσσονται στην κατηγορία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και περιλαμβάνουν πιο ευαίσθητες πληροφορίες για το φυσικό πρόσωπο όπως για παράδειγμα όπως φυλή, προέλευση, θρησκεία, σεξουαλικό προσανατολισμό, ιατρικά δεδομένα και δεδομένα για την υγεία, καθώς και την ιδιότητα μέλους συνδικαλιστικών οργανώσεων.

Δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγουμε και διατηρούμε και ο λόγος που το κάνουμε

Ο βασικός λόγος που συλλέγουμε τα προσωπικά δεδομένα σας είναι είτε για να σας παρέχουμε υπηρεσίες είτε να λαμβάνουμε υπηρεσίες από εσάς. Μπορούμε να σας ζητήσουμε προσωπικά δεδομένα επικοινωνίας (όπως π.χ. ονοματεπώνυμο, αριθμό τηλεφώνου, email κλπ), αλλά και προσωπικά

δεδομένα ταυτοποίησης . Στην περίπτωση που συλλέξουμε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα (δηλ. ειδικές κατηγορίες προσωπικών δεδομένων), θα ζητήσουμε τη ρητή συγκατάθεση σας αφού σας έχουμε ενημερώσει για τον σκοπό της επεξεργασίας που θα κάνουμε.

Επίσης, στα πλαίσια της προσπάθειας μας να σας παρέχουμε όσο το δυνατό καλύτερες υπηρεσίες μπορεί να σας ζητήσουμε να παρέχετε δεδομένα όπως, επίπεδο ικανοποίησης πελάτη, (συμπλήρωση ερωτηματολογίων) ή να μας αναφέρετε κάποιο πρόβλημα με τις υπηρεσίες μας συμπληρώνοντας φόρμες παροχής σχολίων.

Τέλος, μπορούμε επίσης να συλλέξουμε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας για να συμμορφωθούμε με τις νομοθετικές και κανονιστικές απαιτήσεις.

Μπορείτε να αρνηθείτε να μας δώσετε αυτά τα δεδομένα

Έχετε το δικαίωμά να αρνηθείτε να μας παρέχετε οποιαδήποτε πληροφορία ταυτοποίησης. Ενδέχεται, όμως με βάση την άρνησή σας αυτή να μην μπορέσουμε να σας παρέχουμε αποτελεσματικά ή και καθόλου τις υπηρεσίες μας ή τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Πηγές άντλησης προσωπικών δεδομένων

Κατά κανόνα, συλλέγουμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα απευθείας από εσάς (εκτός αν έχετε δώσει την ρητή συγκατάθεσή σας για να ληφθούν από κάποιον τρίτο). Συλλέγουμε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που μας παρέχετε ηλεκτρονικά, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών που μας παρείχατε μέσω της χρήσης του ιστότοπού μας, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικών κλήσεων με τους εκπροσώπους μας, κατά την παράδοση και διαχείριση των υπηρεσιών μας σε εσάς, καθώς και σε έντυπα ή άλλη αλληλογραφία, εγγράφως ή ηλεκτρονικά, συμπληρωμένα από εσάς.

Εάν συλλέξουμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σχετικά με εσάς από τρίτους, θα σας ενημερώσουμε και όπου χρειαστεί, θα λάβουμε υποχρεωτικά τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία αυτή. Εάν όμως λάβουμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σχετικά με εσάς, τα οποία δεν ζητήσαμε και τα οποία δεν είναι σχετικά με την παροχή των υπηρεσιών μας ή τη λήψη υπηρεσιών από εσάς, θα καταστρέψουμε ή θα ανωνυμοποιήσουμε τα δεδομένα, εκτός αν απαιτείται η διατήρησή τους από την ελληνική νομοθεσία.

Cookies

Κάθε φορά που επισκέπτεστε τον διαδικτυακό ιστότοπό μας (https://www.protein-shop.gr), αποστέλλεται ένα cookie στη συσκευή σας. Αυτό είναι ένα μικρό αρχείο πληροφοριών που αποθηκεύεται στον υπολογιστή σας και μας ενημερώνει για την πρόσβασή σας στην ιστοσελίδα μας. Το cookie δεν θα μπορεί να σας ταυτοποιήσει. Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε cookies, μπορείτε είτε να επιλέξετε τo πεδίο

«Δε συμφωνώ» που σας εμφανίζεται ως αναδυόμενο παράθυρο όταν βρίσκεστε στον ιστότοπο μας είτε να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας ώστε να τα απορρίπτει. Χρησιμοποιούμε cookies από τον ιστότοπό μας για στατιστικούς λόγους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική cookies που ακολουθούμε, παρακαλούμε επισκεφθείτε την σελίδα Πολιτική Cookies

Λόγοι επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων από εμάς γίνεται ώστε να μπορούμε να συμμορφωθούμε με την εκάστοτε ισχύουσα Ευρωπαϊκή και Ελληνική Νομοθεσία, να εκτελέσουμε την παραγγελία σας ή να σας παρέχουμε τις ανάλογες πληροφορίες που μας ζητήσατε. Επίσης, η επεξεργασία γίνεται για να είναι σύννομη η διαχείριση της σχέσης μας μαζί σας και η επίλυση οποιωνδήποτε νομικών ή/και εμπορικών καταγγελιών ή ζητημάτων. Επίσης, ενδέχεται να επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα για να διευκολύνουμε τις επιχειρηματικές δραστηριότητές μας και -μεταξύ άλλων - να εκτελούμε άλλες


λειτουργίες και δραστηριότητες που σχετίζονται με τις δραστηριότητες της ΜΑΝΚΟΝ ΑΕ. ώστε να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Τέλος, και αν έχετε συμφωνήσει ρητά και συγκεκριμένα για αυτόν τον λόγο, μπορούμε να σας ενημερώνουμε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, καθώς και για τα προϊόντα τρίτων που ενδέχεται να σας ενδιαφέρουν.

Γενικά, δεν χρησιμοποιούμε ούτε ανταλλάσσουμε τα δεδομένα σας για σκοπούς εκτός αυτών που ορίζονται στην παρούσα Δήλωση Προστασίας Απορρήτου ή για σκοπό που γνωστοποιείται σε εσάς και για τον οποίο έχετε ρητώς συναινέσει.

Κοινοποίηση πληροφοριών σε τρίτους

Έχουμε τη δυνατότητα να μοιραστούμε ή να κοινοποιήσουμε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας για οποιονδήποτε από τους προαναφερθέντες λόγους σε τρίτους, όπως: οι εταιρίες, οι αντιπρόσωποι, οι εξωτερικοί σύμβουλοι, οι εξωτερικοί πάροχοι υπηρεσιών και οι εργολάβοι μας (όπως οποιοσδήποτε πάροχος αλληλογραφίας, εμπορικός αντιπρόσωπος ή υπηρεσίες υποστήριξης), κρατικές υπηρεσίες, όπως τα όργανα επιβολής του νόμου, τα κανονιστικά όργανα και τα όργανα επίλυσης διαφορών (ή οποιοσδήποτε άλλος φορέας στον οποίο απαιτείται γνωστοποίηση βάσει νόμου ή εντολής δικαστηρίου/δικαστικής εντολής) και οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο ή οντότητα στην οποία επιτρέπεται η κοινοποίηση από εσάς.

Δεν κοινοποιούμε ειδικές κατηγορίες δεδομένων σχετικά με εσάς σε οποιοδήποτε πρόσωπο ή οντότητα εκτός από: τα σχετικά εταιρικά μας όργανα, τους εργαζομένους μας, κυβερνητικές ή ρυθμιστικές αρχές (συμπεριλαμβανομένων των οργάνων επιβολής του νόμου και των δικαστηρίων), όπου απαιτείται ή επιτρέπεται από το νόμο και οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο όπως επιτρέπεται από το νόμο.

Όταν κοινοποιούμε τα δεδομένα σας σε τρίτους, λαμβάνουμε όλα τα εύλογα μέτρα για να εξασφαλίσουμε ότι αυτά τα τρίτα μέρη δεσμεύονται από υποχρεώσεις εμπιστευτικότητας και απορρήτου όσον αφορά την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας. Η κοινοποίηση διεξάγεται σύμφωνα με τις νομικές απαιτήσεις, δυνάμει των οποίων οι διαβιβάσεις προστατεύονται με συμβάσεις επεξεργασίας δεδομένων, ώστε να εξασφαλίζεται ότι τα δεδομένα δεν υποβάλλονται σε επεξεργασία για άλλους σκοπούς εκτός από αυτούς που ορίζονται σαφώς, καθώς και να εξασφαλίζονται τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας.

Κοινοποίηση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας σε παραλήπτες εντός ΕΕ και του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου

Δεν κοινοποιούμε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας σε οργανισμούς εγκατεστημένους εκτός της χώρας στην οποία λάβαμε τα δεδομένα σας (κατά περίπτωση) χωρίς τη γραπτή συγκατάθεσή σας, εκτός από τις περιπτώσεις που αναφέρονται παρακάτω ή όπου η κοινοποίηση επιτρέπεται ή απαιτείται από το

νόμο ή από δικαστική απόφαση.

Εάν τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας διαβιβαστούν εκτός της/του ΕΕ/ΕΟΧ, η ΜΑΝΚΟΝ ΑΕ. εξασφαλίζει ένα επαρκές επίπεδο ασφάλειας διαβιβάζοντας σε χώρες που έχουν εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ως έχουσα επαρκές επίπεδο προστασίας ή συνάπτοντας κατάλληλα συνταγμένη σύμβαση μεταξύ της ΜΑΝΚΟΝ ΑΕ και της οντότητας εκτός ΕΕ/ΕΟΧ που λαμβάνει τα δεδομένα.

Άμεσο μάρκετινγκ και διαφημιστική χρήση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας

Η ΜΑΝΚΟΝ ΑΕ μπορεί να χρησιμοποιεί τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα για να σας παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα μας ή αυτές που παρέχονται από τρίτα μέρη και που πιστεύουμε ότι σας ενδιαφέρουν. Επίσης και μόνον με τη ρητή συγκατάθεσή σας (σαφή θετική

ενέργεια), μπορούμε να παρέχουμε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας σε οργανισμούς τρίτων μερών για συγκεκριμένους σκοπούς μάρκετινγκ αφού σας έχουμε εξηγήσει επαρκώς τον σκοπό και τον τρόπο επεξεργασίας.

Στην περίπτωση ύπαρξης επιχειρηματικής σχέσης και βάσει της φύσης αυτής της σχέσης, μπορεί να θελήσουμε να σας αναφέρουμε ως σημείο αναφοράς για την προώθηση της επιχείρησής μας σε άλλους. Σε αυτή την περίπτωση θα αιτηθούμε εκ των προτέρων τη συγκεκριμένη συγκατάθεσή σας και θα κοινοποιήσουμε μόνο εκείνα τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα για τα οποία θα την έχετε δώσει.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να μας ζητήσετε να σταματήσουμε να επικοινωνούμε μαζί σας σχετικά με προϊόντα ή υπηρεσίες μας (opt-out) και να μην κοινοποιούμε τα δεδομένα σας σε άλλους για το σκοπό αυτό, επικοινωνώντας μαζί μας ή, όπου χρειάζεται, κάνοντας κλικ στο κουμπί «Διαγραφή» που θα εμφανίζεται σε όλα τα προωθητικά μηνύματα e-mail.

Αποθήκευση και ασφάλεια των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας

Έχουμε τη δυνατότητα να διατηρούμε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας σε έντυπα ή ηλεκτρονικά αρχεία εντός της Εταιρίας. Έχουμε θέσει σε εφαρμογή ασφαλιστικές δικλείδες, όπως απαιτείται από το νόμο, για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που διατηρούμε από κακή χρήση, παρεμβολές και απώλειες, καθώς και μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, τροποποίηση ή κοινοποίηση. Περιλαμβάνει μια σειρά συστημάτων (βλ. ISO 27001:2013) και μέτρων ασφάλειας επικοινωνίας, καθώς και την ασφαλή αποθήκευση εγγράφων σε έντυπη μορφή. Επιπροσθέτως, η πρόσβαση στα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα θα περιορίζεται σε αυτούς που έχουν εξουσιοδοτηθεί να έχουν πρόσβαση.

Λαμβάνουμε εύλογα μέτρα για να καταστρέψουμε ή να ανωνυμοποιήσουμε κάθε δεδομένο προσωπικού χαρακτήρα όταν δεν είναι δυνατό πλέον να χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με τη Δήλωση Προστασίας Απορρήτου.

Πρόσβαση και διόρθωση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας

Λαμβάνουμε εύλογα μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι τα δεδομένα που διατηρούμε σχετικά με εσάς είναι ακριβή, ενημερωμένα, πλήρη και συναφή όταν τα χρησιμοποιούμε ή τα κοινοποιούμε. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας αν νομίζετε ότι τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας είναι λανθασμένα.

Εάν έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με αυτήν τη Δήλωση Προστασίας Απορρήτου ή επιθυμείτε να αποκτήσετε πρόσβαση ή να διορθώσετε με άλλο τρόπο τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας, επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων της Εταιρίας (dataprivacy@protein- shop.gr)

Το αίτημά σας για πρόσβαση στα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα (Subject Access Request) θα καταχωρισθεί, καθώς και όλες οι σχετιζόμενες λεπτομέρειες σχετικές με το αίτημα αυτό (πχ. ταυτότητα του εργαζομένου της ΜΑΝΚΟΝ ΑΕ που σας έδωσε τις πληροφορίες). Έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα σας και διόρθωσής τους εάν είναι ανακριβή, παρωχημένα και ελλιπή. Επίσης, μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας χωρίς αυτό όμως να αφαιρεί την μέχρι εκείνη τη στιγμή νομιμότητα της επεξεργασίας από μέρους μας.

Εάν πιστεύετε ότι τα δεδομένα που διατηρούμε σχετικά με εσάς είναι ανακριβή, παρωχημένα, ελλιπή, άσχετα ή παραπλανητικά, μπορείτε να ζητήσετε τη διόρθωσή τους. Θα φροντίσουμε να λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να τα διορθώσουμε και να σας ειδοποιήσουμε για τη διόρθωση. Εάν προκύψει ανάγκη πέραν του να σας ειδοποιήσουμε για τις διορθωτικές ενέργειες μας ενδέχεται να ειδοποιήσουμε και κάθε άλλον αποδέκτη των πληροφοριών, σύμφωνα με τον εκάστοτε εθνικό ισχύοντα νόμο περί

προστασίας δεδομένων 4624/2019 και τον Γενικό Κανονισμό Προσωπικών Δεδομένων 2016/679 της Ευρωπαϊκής Ένωσης (GDPR). Μπορεί να υπάρχουν περιπτώσεις όπου ίσως χρειαστεί να αρνηθούμε κάποιο αίτημα διόρθωσης για λόγους ασφάλειας ή εάν η νομοθεσία ή το έννομο συμφέρον της Εταιρίας το επιβάλει.

Δεν χρεώνεστε για την πρόσβαση ή τη διόρθωση των δεδομένων σας. Ενδέχεται να υπάρχει χρέωση υπάρχει μόνο για εύλογες δαπάνες που πραγματοποιήσαμε κατά την επεξεργασία και απάντηση του αιτήματός σας για πρόσβαση, ενδεικτικά αναφερόμενα, φωτοτυπίες, παροχή γραπτών εκθέσεων,

διαχείριση και ταχυδρομικών τελών.

Απάντηση στα αιτήματα σας (Subject Access Request) Κατεβάστε το ΕΔΩ

Σας γνωστοποιούμε τη λήψη του αιτήματός σας εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του. Δεσμευόμαστε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να επεξεργαστούμε και να απαντήσουμε στο αίτημά σας εντός 20 εργάσιμων ημερών. Αν δεν μπορούμε να εξυπηρετήσουμε το αίτημά σας, λαμβάνετε γραπτή εξήγηση σχετικά με το λόγο και λεπτομέρειες για τις πιθανές ενέργειές σας, εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την απάντησή μας.

Μπορείτε βέβαια να επικοινωνήσετε μαζί μας ανώνυμα. Ωστόσο, αν επιλέξετε να μην ταυτοποιηθείτε, η ικανότητά μας να παρέχουμε τις υπηρεσίες ή τις πληροφορίες που χρειάζεστε είναι περιορισμένη.

Διαμαρτυρία για παραβίαση απορρήτου

Αν θέλετε να μας ενημερώσετε για τυχόν παραβίαση απορρήτου, επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας της Εταιρίας:

  • Τηλέφωνο στο 28140 03225

  • εγγράφως στον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων, Data Protection Officer, Διεύθυνση:

Λεωφόρος Κνωσσού 230,71306 Ηράκλειο Κρήτης , Ελλάδα

με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο dataprivacy@protein-shop.gr
Κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να επιλύσουμε το παράπονό σας το συντομότερο δυνατό.

Περισσότερες πληροφορίες και εποπτεύουσα Αρχή

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προστασία του απορρήτου γενικά, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Ελληνικής Αρχής προστασίας δεδομένων στη διεύθυνση www.dpa.gr – > Τα δικαιώματα μου .

Ενημερώσεις της Δήλωσης προστασίας απορρήτου μας

Μπορούμε να ελέγχουμε, να τροποποιούμε ή να αναθεωρούμε την Δήλωση Προστασίας Απορρήτου μας και τον τρόπο με τον οποίο επεξεργαζόμαστε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Θα δημοσιεύουμε την ενημερωμένη Δήλωση Προστασίας Απορρήτου στον ιστότοπό μας στη διεύθυνση www.protein-shop.gr με την ημερομηνία δημοσίευσης της. Οποιοιδήποτε αναθεωρημένοι όροι θα τίθενται σε ισχύ από την ημερομηνία δημοσίευσης.